Mottrykksfyller for Vent-Matic / Perlick / Intertap

TCCP
NOK 599,20
Eksklusiv MVA
Lagerstatus: Forhåndssalg
Antall
stk  

Utsolgt pga overveldende etterspørsel. Noen av distributørene har mottrykksfyllere på lager. Neste produksjonsbatch forventes 20. april.

------------------------------------------------------------------------

Tapcooler mottrykksfyller for forward sealing-kraner. 

Kompakt mottrykksfyller som plugges rett inn i tappekran med indre diameter på 10,0 mm. Kompatibel med Vent-Matic, Perlick 600-serie, Ultratap og Intertap. Kan også brukes med Perlick 500-serie med ekstra krankobling. Kan ikke brukes på ventilerte kraner, dvs. kraner som ikke er forward sealing.

CO2-tilkobling med push-fit (John Guest) for slange/rør med ytre diameter på 3/16 tomme. Det følger med adapter med slangenipel for bruk med myke slanger med 4-5 mm indre diameter. Strømming av CO2 styres med en trykknappventil.

Røret i flaskekoblingen brukes til å fylle CO2 og øl fra bunnen av flaska. Røret er teleskopisk, og det gjør at mottrykksfylleren kan brukes med flaskehøyde på 10,5 - 31,5 cm. For høyere flasker, vil ikke røret gå helt til bunnen av flasken. Tettingen til flasken er støpt i næringsmiddelgodkjent silikon. Den har en flens som gjør at eventuelt søl når den trykksatte flasken fjernes fra mottrykksfylleren, ledes ned langs flasken i steden for å sprute oppover. Ved fylling av beholdere med større åpning kan gummipropp av passende størrelse og med 9 mm hull brukes.

Mottrykksfylleren har en justerbar trykkavlastningsventil som styrer hvor høyt trykk det er i flasken og dermed hastigheten på fyllingen. Hastigheten ølet kan fylles på uten at det dannes for mye skum, er avhengig av kullsyrenivå, temperatur på ølet og temperatur på flasken.

Alle metalldeler i mottrykksfylleren er laget av rustfritt stål (SS304). CO2-adapteret er av aluminium.

Mottrykksfylleren leveres med oppbevaringsboks.


Vår nettside bruker cookies/informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.